NEXIKO SÖKER UTVECKLINGSCHEF

Nexiko är ett av Sveriges snabbast växande produktionsbolag. Varför? Vi är den roligaste arbetsplatsen, vi gör de roligaste produktionerna. Roligaste människorna. Roligaste konferensresorna. Hos oss finns också den främsta kompetensen, och de mest inspirerande kollegorna. Och, EJ ATT FÖRGLÖMMA: De skruvade hjärnorna! Vi sätter stolthet i att alltid leverera produktioner som våra kunder är nöjda med, och som vi själva skulle vilja se. Vi är måna om att kurera de produktioner som redan finns och de plattformar som våra skapelser hamnar på. Men vi blickar också framåt – det är LIKA viktigt:  På Nexiko omfamnar vi de oväntade, banbrytande idéerna. De som vi inte såg komma. De som kan skaka om en hel värld. De som kommer rita om kartan. 

Ska nästa stora reality-show utspela sig på månen? Vi lyssnar absolut på dina tankar kring detta. 

Nu söker vi en utvecklingschef! 

Du ska vara bekant med tv-produktion, lite erfarenhet skadar inte. Du ska ha ledaregenskaper, klara av – och gilla! – att vara chef. Du ska ha en förmåga att samla trupperna, och kunna koka ner idéerna och skapa pitcharna som GOLVAR kunderna. 

Men framför allt vill vi att du virvlar in på kontoret med ett Höganäs-krus runt halsen. Tokpeppad och entusiasmerande! Lyhörd och sugen på att skapa innehåll både i Sverige och utomlands!

Vem är du? Hör av dig! Fundera gärna hur du skulle vilja utforma en sån här roll? Har du redan några roliga idéer på hur Nexiko ska bli ännu mer fantastiskt?

Mejla till utvecklingschef@nexiko.com senast fredagen den 16 november 2019.